Vaajakosken kohinat 2.-5.8.2018

Kohinoissa kohdataan!

Kohinailotulitus peruttu ! metsäpalovaaran takia !

KATSO OHJELMA

Iloa ja elämyksiä

Toinen elokuuta Vaajakosken kadut täyttyvät satunnaisista kulkijoista, iloisista perheistä ja ihmisistä, jotka ovat lähteneet etsimään Vaajavirran varrelta upeita elämyksiä ja kokemuksia. Kohinoiden aikaan paikalliset yhteisöt sekä yrittäjät puhaltavat yhteen hiileen ja herättävät Vaajakosken kylän ennennäkemättömällä tavalla eloon.

Elävää musiikkia

Kohinat tarjoavat musiikkikokemuksia laidasta laitaan. Tapahtumaa pääset viettämään erilaisten konserttien parissa tai elävästä musiikista nauttien. Yhteislaulun ystävät voivat suunnata Naissaaren näyttämölle tunnelmoimaan Vanhoja kansakoululauluja. Lauantai ilta huipentuu KoskiRockkiin, jolloin Urheilutalon valloittavat Oliver, Viimeinen kevät ja Pellemiljoona.

Kulttuuria

Kulttuuria kävijöille tarjoavat Naissaaressa oleva Hilman päivät kesäteatteri sekä Taideseura Koprun 40-vuotis juhlanäyttely, joka järjestetään Wanhassa Woimalassa. Vanhojen filmien ystävät voivat halutessaan suunnata nauttimaan elokuvista Vaajakosken urheilutalolle.

Avoimet ovet

Tapahtuman aikaan monet yritykset ja yhteisöt pitävät ovensa auki yleisölle. Rauhallisia teehetkiä arvostaville Teeleidi pitää ovensa auki joka päivä koko Kohinoiden ajan. Kultakurkut taas voivat perjantai iltana suunnata mittelöimään Ravintola Kosken Walpuriin karaokekisan merkeissä.

Facebookissa kohistaan

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Sunday, 05-Aug-18 01:32:34 PDT. The current time is Tuesday, 22-Jan-19 10:35:30 PST.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.

Kuvia Instagramista

#vaajakoskenkohinat

Kohinoiden historiaa

Kohinoilla on pitkät perinteet ja sen juuret ulottuvat jo useiden kymmenien vuosien päähän. Nyt jo lähes nelikymmenvuotisen historiansa aikana Kohinat on tarjonnut ihmisille mahdollisuuden kohdata niin tuttuja kuin tuntemattomiakin ihmisiä ilotulitusten välähdysten loisteessa. Tunnelmallinen live musiikki, hyvä ruoka ja kulttuuri kokoaa jokainen kesä ja talvi ihmiset yhteen vaalimaan kotiseutuhengen tunnelmaa.

Yli 30 eri tapahtumaa

Virkeä ja dynaaminen Vaajakoski

Coffee Bean

 

Coffee Bean

 

Coffee Bean

 

Vuosien varrella Vaajakoskelle on rantautunut uusia, mielenkiintoisia toimijoita. Entisiä teollisuuskiinteistöjä ovat hyödyntäneet muun muassa vanhalla naulatehtaalla sijaitseva Karting Center, joka tarjoaa vauhdikkaita elämyksiä ympäri vuoden niin lapsille kuin nuorillekin. 270 metriä pitkä sisäajorata takaa sen, että se tempaisee niin aloittelijan kuin konkarinkin mukaan vauhdin huumaan. Teeleidi, joka sijaitsee vanhalla tulitikkutehtaalla, tarjoaa puolestaan rauhallisten teehetkien lisäksi vierailijoilleen tuulahduksen edesmenneen teollisuusyhdyskunnan historiaa.

Tervetuloa kohisemaan!

Yhteystiedot

Tiedustelut

Antti Kolu 0500-737 985 

Matti Mantsinen 0400-244 333

Toripaikat

Matti Pöppönen 0400-704 444